Hévíz, Fortuna u 22.
térkép/map/karta
+36 (20) 926 2888;
+36 (20) 971 6915
info@casafortuna.hu

        

Schüssler életsó Terápia

Árlistánk

Schüssler sók az életért

Amennyiben Ön is keresi az alternatív lehetőségeket egészsége megőrzése érdekében és nyitott a természetes, öngyógyító folyamatokat segítő módszerek iránt, akkor itt hasznos információkhoz juthat a Schüssler féle ásványi sókkal kapcsolatban!

Ezek a sók nem hagyományos értelemben vett ásványi anyagok, - amelyek a táplálékunkban is jelen vannak – hanem sejtfunkciós anyagok, mert ezek az emberi szervezet egyes funkciójára, működésére vannak hatással. A hígításnak köszönhetően olyan finommá válnak, hogy lehetővé válik a sejtmembránon való átjutásuk ,(ellentétben a makro ásványanyagokkal) ahol azután beteljesíthetik kémiai feladataikat.

Hasonlóan a homeopátiához a Schüssler ásványi sókkal végzett terápia során is egy hosszabb diagnosztizálásra és beszélgetésre van szükség a megfelelő szer kiválasztásához. A Schüssler terápia egy kb. 60 perces beszélgetést jelent, melynek során közös munkával kiválasztjuk azokat az esszenciális ásványi sókat, mely(ek)ből éppen hiányt szenved a szervezet!

A terápia során több oldalról közelítjük meg a fennálló helyzetet: először kötetlen beszélgetés során felszínre hozzuk a kedves páciens azon problémáit amelyekkel adott pillanatban küzd, majd ezt követően kitöltünk egy tesztet, mely segítségével rendszerezzük a tüneteket és betegségeket. A különböző ásványi anyagok hiányállapotának felderítése az arcdiagnosztika segítségével történik, mely során finom elszíneződéseket, fényléseket, ráncokat, redőket keresünk az arcon, melyek megjelenése különböző hiányállapotokhoz köthető.

A terápiás beszélgetés során feltérképezzük az arcot, mely azonnal visszatükrözi a szervek működési állapotát és jelzi, hogy szervezetünk mely része szorul gyógyításra! Ezeket az észrevételeket feljegyezzük, majd összevetjük a kitöltött teszttel és a terápiás beszélgetés során elhangzottakkal, így születik meg javaslatunk arra vonatkozólag, hogy mely ásványi sókból van hiány a szervezetben!

A hiányállapotok súlyosságát egy 1-10-ig terjedő skálán értékeljük. Ha több ásványi anyag hiányára utaló jel van, akkor maximum hármat kezelünk egyszerre a legtöbb pontszámot elértek közül. Ebben az esetben egy-két hónap múlva javasoljuk a kedves kliensnek az arcdiagnózis újbóli elvégzését az esetleges változások újraértékelése érdekében. Ha az egyik hiányállapotra utaló jel megszűnik, akkor lehet foglalkozni a következővel, a kevesebb pontszámot elért hiányállapottal.

A Schüssler sókkal végzett terápiához türelem szükséges.
A kezelés azonban a baj gyökerét gyógyítja meg!