Hévíz, Fortuna u 22.
térkép/map/karta
+36 (20) 926 2888;
+36 (20) 971 6915
info@casafortuna.hu

        

Megközelíthetőség


Autóbusz

Keszthelyről naponta kb. 110,
Balatonszentgyörgyről naponta 10 buszjárat közlekedik.
Valamennyi Hévízre közlekedő menetrendszerinti járat érinti a Deák téri autóbusz pályaudvart, mely a Tófürdő északi bejáratának szomszédságában képez forgalmi csomópontot.
A város nagysága nem indokolja önálló helyijáratú autóbuszok közlekedését, így a különböző távolsági járatok érintik a város egyes megállóhelyeit. Az autóbusz pályaudvar mellett taxiállomás üzemel, melynek szolgáltatásait folyamatosan igénybe vehetik az utasok.

Menetrend (www.volan.hu)
 

Vasút

Hévíz közvetlen vasúti összeköttetéssel nem rendelkezik. Vendégeink a két legközelebbi vasútállomásról (Keszthely, Balatonszentgyörgy) menetrendszerinti autóbuszjárattal juthatnak el a városba. A vasútállomás mellet található közvetlenül a buszpályaudvar, így kényelmes az átszállás.

Menetrend (www.elvira.hu)
 

Személygépkocsival

Személyautóval Budapest irányából az M7-es autópálya kényelmes és gyors útvonal, 2 óra alatt elérheti Hévízt. De ha utazás közben nézelődni is szeretne, akkor letérve az autópályáról, a Balaton északi partján végigfutó 71-es főúton haladva számos látnivalót talál. Győr és Sopron irányából a 84-es főút a leggyorsabb választás, Pécs felől pedig a 66-os főútat érdemes választani a Balaton déli partjáig.
Békéscsaba-Hévíz 349 km
Budapest-Hévíz 187 km
Debrecen-Hévíz 407 km
Kecskemét-Hévíz 229 km
Miskolc-Hévíz 359 km
Pécs-Hévíz 146 km
Szeged-Hévíz 287 km
Szombathely-Hévíz 80 km

 

Városlátogató kisvonat: Dottó


Három járattal, naponta 15 időpontban, áprilistól októberig üzemelnek a gumikerekes kisvonatok. A belváros utcáit, a település látványosságait érintő útvonalon túl Hévíz népszerű mulató-negyedébe az Egregyi borútra is elszállítják az utasokat.

Menetrend >>>