Hévíz, Fortuna u 22.
térkép/map/karta
+36 (20) 926 2888;
+36 (20) 971 6915
info@casafortuna.hu

        

Házirend

KEDVES VENDÉGEINK!

Házirend
Üzletszabályzat

Hogy biztosítsuk az Önök kellemes nyaralását és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk ha megismerkednének házirendünkkel. A foglalás igazolásával Önök elfogadják, és magukra nézve betartani kötelesek a házirendben foglaltakat. A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és az egész összeg megfizetését vonja magával, tekintet nélkül a szállás korábbi elhagyására.

Érkezéskor kérjük
a tulajdonosnak átadni a bejelentés miatti személyes dokumentumokat (útlevél vagy személyi igazolvány) és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó összegét.

Felelősségvállalás
Az apartman ház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!

Szállás
Az érkezés napján a szobát vendégeink 15.00 órától foglalhatják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig hagyják el. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be!

Dohányzás
Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos! A dohányzást a kertben dohányzásra kijelölt helyekre szíveskedjenek korlátozni, továbbá hamutartót használni!

Tűzrakás, bográcsozás
Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával!

A kert és az épület zárása
Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni!
Mielőtt elhagyják a szobát, ne felejtsék el az elektromos készülékeket kikapcsolni és az ablakokat bezárni!

Berendezési tárgyak használata
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! Továbbá nem engedélyezett a szállásra bevinni fegyvert, könnyen gyúló és/vagy robbanó anyagot, illetve erős és/vagy kellemetlen szagú anyagokat.

Gőzkabin, Infra szauna használat
A gőzkabin, szauna szolgáltatásokat minden vendég csak a saját felelősségére használhatja. A nem rendeltetésszerű használatból bekövetkezett kárért a házigazda felelősséget nem vállal!

Takarítás
A vendégházat a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra. Elutazáskor a szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt illetve szemetet!

Szemét elhelyezése
A háztartási szemét gyűjtése az udvaron található szemetesben lehetséges.


Lemondási feltételek

Az Üzletszabályzat/Általános szerzdési feltételek III. fejezet/4. pont "A szerződés megszűnése” szerint.

Kérjük Önöket, hogy hazautazáskor az információs mappát és a partnerkártyát ne vigyék magukkal, valamint távozáskor a kulcsokat leadni szíveskedjenek!

Mint minden háztartásban, így a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy vagy meghibásodik.

Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni a következő telefonszámon:
+36 (20) 926 2888,
+36 (20) 971 6915

Köszönjük, hogy kellemes itt tartózkodásuk érdekében házirendünket figyelembe vették!